VEZI GALERIE FOTO/S-A TERMINAT “VACANȚA” – Cherecheș îi pune la muncă pe șefii și responsabilii din Primărie

12
4190

Va fi greu, dar nu e imposibil. Este vorba de remedierea tuturor problemelor care au apărut în anul în care Cătălin Cherecheș nu a fost lăsat să își exercite mandatul, iar rezultatul…încă se vede cu ochii liberi. Chiar dacă a revenit de puțin timp la Primărie, Cătălin Cherecheș mai are de tras mult pentru a readuce orașul la nivelul la care l-a lăsat în urmă cu un an. Mulți responsabili din administrația locală nu au vrut sau nu au știut să se achite de responsabilități. Unii nu au fost lăsați, alții… s-au crezut în vacanță probabil. 

După cum ne-a obișnuit de când a fost ales primar pentru prima dată, Cherecheș se pricepe să mobilizeze oameni. Cu frumosul sau cu.. ajutor. Sâmbăta trecută, Cătălin Cherecheș i-a adunat pe colegii săi din Primărie și i-a scos la o plimbare prin Baia Mare. Le-a spus punctual ce au de remediat. Unii au fost bucuroși, alții mai puțin. Dar pentru Cherecheș astea nu contează. El vrea să vadă cetățenii mulțumiți și orașul curat și ordonat.
Despre activitatea din weekend, Cătălin Cherecheș a scris pe Facebook:

„Sâmbătă, 27 mai, i-am deranjat pe câțiva dintre colegii mei din Administrația Locală dar și pe directorii societăților care se ocupă de întreținerea zonelor verzi, respectiv a curățeniei și drumurilor pentru a face o verificare a problemelor punctuale cu care ne confruntăm, probleme de întreținere și gospodărire a orașului. Este o modificare a modului în care până acum am identificat și ulterior rezolvat problemele din cartiere pentru că îmi doresc să mergem în teren dar și să arătăm cetățenilor zonele în care am fost dar și problemele cu care ne-am confruntat. Acest lucru îl voi face inclusiv cu postări pe facebook, arătând zonele care nu sunt bine gestionate.

Punctual, sâmbătă am fost în zona Florilor, respectiv Progresului și Piața Revoluției. Este o zonă pe care o vom tratat ca pe o zonă pilot în a arăta băimărenilor cum vrem să gestionăm parcările, zonele verzi, curățenia și întreținerea drumurilor. După astfel de deplasări în teren următoarea fază va fi întâlnirea cu cetățenii pentru a vedea și opinia lor cu privire la problemele dar și proiectele pe care le avem, respectiv nemulțumirile sau dorințele lor. Sper ca într-o perioadă de aproximativ două săptămâni să ne putem deplasa în toate zonele din oraș pentru a verifica dar și pentru a repara și a întreține corect orașul”, arată primarul.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

12 COMENTARII

 1. Mai bine ar reorganiza serviciile din cadrul primariei,mai ales ca unii dintre sefi s-au nascut obositi,ceea ce inseamna ca greu o sa obtina rezultate.

  • Mai intai sa cumpere sediul Remin si sa-i dea o utilitate publica.Universitate si Campus la HR Maramuresul,ar fi ok.Iar Primaria la Minerul.Daca se ocupa si de Aquaparc si Parc Industrial,atunci chiar avem perspective de dezvoltare.In caz contrar ajungem la stadiu de Baia Sprie,Somcuta sau Ulmeni,zone total negre din punct de vedere economic si al sperantei de viata.

 2. SA-L AJUTE BUNUL DUMNEZEU SA AJUNGA PRESEDINTELE ROMANIEI SA SCAPE NEVINOVAT DIN DOSARELE PE CARE LE ARE. ACEST OM E CA UN MANTUITOR PENTRU NOI TOTI PENTRU POPORUL ROMAN DE PRETUTINDENI.

 3. Sincer, nu vad nicio diferenta fata de acum un an. Si atunci existau acelasi probleme care exista acum. Nu imi amitesc sa fi fost mai curat orasul.

  • Ai orbu’ gainilor,e deja cu totul altceva.Au început chiar sa umple si gropile de pe stradute,in urma lucrarilor si a reparatiilor de proasta calitate efectuate de Vital. Sper macar ca acum sa-i verifice cineva si daca reparatiile se fac tot prost,fuserite, sa-i mai puna odata sa repare si sa niveleze corespunzător.Barbul o fi liber azi?

   • Multumesc pentru iluminare! O sa incerc sa privesc si eu orasul asa cum scrie el pe fb, sa cad cum fiecare scuar tremura de emotia reintoarcerii celui fara de care nici soarele nu straluceste.

 4. A declarat ca va fi primarul tuturor baimarenilor nu numai a celor care l-au ales … Stiu can nu are sustinere politica in cartierul Sasar insa platim impozite la fel ca ceilalti concetateni. In zona cand vor fi puse lucrurile la punct? In mileniul 3, in orasul cu pretentii de capitala Europeana Inca desfundam noroaiele intre blocuri …

 5. Un sens giratoriu si la Italsofa ca sa vada tot taranu ca se face cate ceva.E de apreciat sensul giratoriu care se construiește la intersectia b-dul Bucuresti cu Margeanului.Asa da.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.