VEZI CINE ORGANIZEAZĂ – Concertul de Anul Nou va avea loc și în acest an în Baia Mare, chiar dacă administrația locală a renunțat la organizare

0
2464
VEZI CINE ORGANIZEAZĂ Băimărenii se vor bucura și în acest an de tradiționalul Concert de Anul Nou, organizat în ultimii cinci ani în prima zi din noul an la Catedrala Ortodoxă Episcopală din Baia Mare.
VEZI CINE ORGANIZEAZĂ În pofida faptului că la nivelul conducerii interimare a Primăriei Baia Mare s-a omis acest eveniment de pe lista manifestărilor dedicate Iernii băimărene, concertul va fi organizat și de această dată.

Asta, deoarece primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, nu dorește ca acest eveniment elegant să dispară după ce a fost organizat timp de cinci ani.

Mai mult, Concertul de Anul Nou s-a dovedit a fi una dintre manifestările cele mai așteptate de către comunitate. Cu atât mai mult surprinde faptul că administrația locală a omis evenimentul de pe lista celor care urmează a fi organizate în această iarnă.

Pentru organizarea Concertului de Anul Nou, Cătălin Cherecheș va purta astăzi, 14 noiembrie, primele discuții cu Preasfințitul Iustin Sigheteanul, reprezentant al Episcopiei Ortodoxe a Maramureșului și Sătmarului. Evenimentul ar urma să aibă loc în Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare.

Manifestările care vor face parte din programul dedicat Iernii Băimărene au fost aprobate la ultima ședință extraordinară a Consiliului Local Baia Mare, Concertul de Anul Nou nefiind cuprins în seria evenimentelor, chiar dacă aceasta a reprezentat o reușită pentru municipiul Baia Mare.

Concertul de Anul Nou a fost organizat pentru prima data în urmă cu cinci ani, la inițiativa primarului ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.
Vom reveni cu amănunte.

Simona Vasiac
Sursă foto: Facebook

*Fotografia a fost realizată cu ocazia Concertului de Anul Nou din 1 ianuarie 2015, evenimentul fiind susținut de soprana Alexandra Coman și tenorul Liviu Indricău, acompaniați de Orchestra Nova Musica, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.