Vestiare reabilitate pentru fotbalistii din Satulung. Primaria a investit 20.000 de lei (GALERIE FOTO)

1
334

Administratia locala a comunei Satulung, prin primarul Bujorel Muresan, a decis sa reabiliteze vestiarul celor doua echipe de fotbal din localitate. Practic, formatia de liga a V-a, Tractorul Satulung, si noua echipa infiintata, Club Sportiv Comuna Satulung, vor avea parte din acest weekend, conditii excelente de a sustine meciurile de pe teren propriu.

„S-a reabilitate vestiarul de la Satulung in totalitate. De la zugravit, la schimbarea instalatiilor de apa, dusuri, inlocuirea tuturor caloriferelor, a instalatiei electrice. Am vrut ca jucatorii din Satulung sa aiba cele mai bune conditii de a desfasura aceasta activitate sportiva. Avem echipa de traditie a comunei, Tractorul Satulung, dar avem si o echipa noua, formata in mare majoritate din tineri din comuna noastra, Club Sportiv Comuna Satulung. Toti trebuie sa isi desfasoare activitatea in conditii cat mai decente. Am investit aici aproape 20.000 de lei si astazi, impreuna cu constructorul, am efectuat receptia lucrarii” a declarat Bujorel Muresan, primarul comunei Satulung.

De altfel, administratia publica locala va continua lucrarile in zona terenului de sport si in perioada imediat urmatoare. Si asta pentru ca parcul din centrul comunei Satulung este in plin proces de reabilitare si, in scurt timp, intreaga zona va avea o noua infatisare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.