VEȘTI BUNE! – Sportivii de la Minaur și HCM Baia Mare vor fi recompensați pentru performanțele înregistrate în sezonul competițional trecut

5
3475

Jucătorii clubului Handbal Club Municipal Baia Mare, atât echipa de băieți cât și cea de fete, vor fi premiați de către administrația băimăreană pentru performanțele sportive obținute în sezonul 2014-2015. Sumele alocate pentru acest demers au fost aprobate în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local organizată astăzi, 15 februarie. Astfel, conform proiectului de hotărâre, alături de jucători și jucătoare vor fi premiați și antrenorii celor două echipe. Suma alocată pentru premierea performanțelor înregistrate sezonul competițional anterior se ridică la 1.800.000 de lei.

Pentru că legal nu există posibilitatea de a fi finanțat clubul Handbal Club Municipal Baia Mare, jucătorii celor două echipe de handbal, masculin și feminin, vor fi recompensați pentru performanțele sportive din sezonul anterior.

„În acest moment, legal vorbind, municipiul Baia Mare nu poate să finanțeze cele două echipe pentru că încă nu au depus către Municipiul Baia Mare toate documentele necesare pentru finanțare. Așadar, pentru a putea să facem funcțională activitatea, pentru a crea un anumit grad de satisfacție și mulțumire jucătoarelor și jucătorilor consider că trebuie în acest moment să ne achităm o obligație cel puțin morală, dar și materială, și să facem această premiere a sportivilor de la HCM Baia Mare, atât pentru performanțele obținute de băieți cât și pentru performanțele obținute de fete. Bineînțeles că acești bani vor fi plătiți eșalonat către jucători”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Ai o datorie morala pe naiba, dupa ce a plecat Walter si mai bine de jumatate de echipa, ai scos si tu capul la lumina.. nu mai ai pic de credibilitate, doar o gaura de covrig

  2. Deoarece pe sestache au aparut deja loviturile de campanie electorala si tov. Niculescu il ataca furibund pe primar pe un ziar online de facatura liberala,tin sa public aici ceea ce sigur nu o sa apara acolo ( asta apropo pentru cei care il injura in voie pe cache aici):,,E clar ca nu o sa-mi apara postarea mai ales dupa ce ai mancat cirese din acelasi blid cu prietenu Ciprian, dar nu ne spui si noua unde erai tu cand cache facea aceste vraji ? Scuteste-ne de populismul asta ieftin si de faptul ca vrei sa ne spui ca tu ai fi altfel. Cand? Cand stateai cu serpasii prin munti sau cand erati la putere cu ciuma rosie si se pupa crinutu cu tonta si ne promiteau lapte si miere.Maramuresul e tot in buda si nu e vina lui cache,sa nu mai zic ca actualul presedinte(care nu a realizat mai nimic) a fost plimbat inainte de alegeri tot de un ilustru liberal,Anghel.Si ca sa-ti demonstrez ca o iei pe aratura eu asteptam sa ne povestesti de viitoarele parcuri industriale nu de sport si de handbal.Eu in locul lui cache dupa un astfel de discurs te-as numi presedinte la sport si sa vad atunci de ce esti in stare.”Iar daca ai refuza,te-am intelege,sincer…e vorba de putinta.

    • Asta viseaza probabil la o functie in Senat ca la primarie nu are nicio sansa.Dar ma intreb ce va castiga Maramuresul,ca avem vreo 10 in Parlament si realizarile pentru noi sunt nesemnificative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.