Vesti bune: Se toarnă asfalt pe drumul Baia Sprie – Bârsana

0
183

Veste bună pentru maramureşeni, în special pentru cei care vor circula pe drumul  Baia Sprie – Bârsana, pentru că lucrările de reabilitare a drumului au început.

Firma S.C. Diferit S.R.L,  câştigătoarea licitaţiei pentru realizarea lucrărilor rămase de executat în cadrul proiectului „Reabilitare traseu de drum judeţean Baia Sprie (DN 18) – Cavnic (DJ 184) – Ocna Şugatag (DJ 109 F) – Călineşti (DJ 185) – Bârsana (DJ 185) lucrează la această oră cu şase echipe de topografi pentru trasarea axului drumului şi cu alţi 20 de muncitori pentru realizarea unui tronson de asfalt la km 13,700 – 14, la intrarea în Cavnic.

Azi, 30 octombrie 2014, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, însoţit de o parte din membrii echipei de proiect, a vizitat şantierul, pentru a vedea stadiul lucrărilor.

„Lucrările sunt în plină desfăşurare, iar la această oră este deja pusă piatra spartă pe o bandă a tronsonului de drum început şi, pentru că vremea e frumoasă şi permite, până deseară se va pune piatră şi pe cealaltă bandă. Executanţii au venit cu utilajele corespunzătoare, fiind aduse un repartizor pentru piatră spartă, trei compactoare, cisternele şi tot ce trebuie pentru buna desfăşurare a lucrărilor. Realizarea acestui proiect este unul din obiectivele importante şi îndelung dezbătute ale Consiliului Judeţean Maramureş. Iar pentru mine personal, este un pariu important şi o promisiune de onoare făcută maramureşenilor. Îmi doresc  şi, la modul cum au început lucrările îndrăznesc să sper, că firma constructoare se va încadra în termenul de execuţie.” – apreciază preşedintele Zamfir Ciceu.

Ordinul de execuţie pentru lucrare a fost emis în 8 octombrie. Valoarea proiectului este de 79.058.183,19 lei fără TVA.

Biroul de presă 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.