VEȘTI BUNE PENTRU BĂIMĂRENI – De la 1 septembrie, Serviciul de buletine se mută la sediul Primăriei Baia Mare

0
872

Sediul prea mic și insalubru în care funcționează de ani de zile Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor Baia Mare atrage nemulțumirea cetățenilor, însă este și un punct prioritar pe lista de probleme de rezolvat a primarului Cătălin Cherecheș. În urma eficientizării utilizării spațiilor pe care le deține autoritatea locală, acest serviciu va fi mutat în Sala Europa a Primăriei Baia Mare, după ce noua locație va fi dotată cu tot ceea ce este necesar.

Băimărenii care au nevoie de serviciile care țin de evidența persoanei, buletine, dar și angajații serviciului, vor avea în urma acestei mutări condiții decente și moderne. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de joi, 11 iulie 2019.

Degrevând sediul municipiului Baia Mare de anumite structuri pe care le mutăm în viitorul Centru de Dezvoltare și Investiții a Municipiului Baia Mare, în această clădire se vor muta colegii noștri care administrează evidența populației, respectiv colegii noștri care, așa cum bine știu băimărenii, fac buletine într-un sediu absolut impropriu. Cu această ocazie, eu consider că la 1 septembrie putem să facem funcțional acest centru pentru emiterea actelor de identitate chiar aici, în Sala Europa”.

Sala Europa este sala de ședințe a Consiliului Local Baia Mare. Consiliul își va muta activitatea în sala de conferințe din clădirea Millenium 1 (fostul han Vulturul Negru) din Centrul istoric al orașului, unde au mai fost ținute astfel de întruniri cu diverse ocazii.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.