Vestea bună! Prinţul Charles, din nou în România! Guvernul elaborează o strategie împreună cu Casa Regală pentru promovarea turismului în Carpați

0
87

Prinţul Charles al Marii Britanii se află într-o vizită privată în România. El ar urma să stea în ţara noastră timp de două zile.
Avionul cu care a venit Prinţul Charles a aterizat miercuri pe Aeroportul din Târgu Mureş, potrivit realitatea.net. Prinţul ar urma să viziteze Saschiz şi Archita. Oficialul britanic deține mai multe proprietăți în România.
Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Târgu Mureş, că Guvernul elaborează o strategie împreună cu Casa Regală a Angliei, mai exact cu reprezentanţii Prinţului Charles, pentru promovarea turismului în Carpaţi.
„Săptămâna trecută am avut o întâlnire cu consilierul Prinţului Charles, acesta a fost la Ministerul Dezvoltării, unde am avut o discuţie în care i-am mulţumit excelenţei sale Prinţului Charles pentru efortul pe care l-a făcut şi pentru sprijinul permanent pe care l-a avut pentru (proiectele) Guvernului României. Vreau să ştiţi că la nivelul SGG există un secretariat tehnic care coordonează o strategie pentru dezvoltarea turismului în Carpaţi. Au fost discuţii, se realizează o strategie la nivel guvernamental, încă o dată s-a demonstrat că nu trebuie să inventăm lucruri noi, ci trebuie să utilizăm ce există ca resursă de dezvoltare şi de promovare a României. Nu trebuie să reinventăm roata, avem lucruri care pot fi promovate, acesta e motivul pentru care vorbesc de turismul de nişă, de turismul cultural, de lucruri care există aici – tradiţii, cultură, care ne stau la îndemână şi trebuie să le utilizăm în aşa fel încât să creăm locuri de muncă şi plusvaloare în economia naţională”, a spus Hellvig, care a adăugat că ambele părţi vor c

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.