VESTEA BUNĂ – Vreme frumoasă de Paști în toată Țara

0
132

Vremea se încălzeşte în următoarele zile în toată ţara, urmând să se înregistreze temperaturi de până la 20 de grade Celsius, potrivit estimărilor transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru perioada 6-19 aprilie. Pe arii restrânse se vor înregistra ploi slabe în intervalul 14-19 aprilie.

Pentru regiunea Transilvaniei sunt estimate temperaturi de 16 sau 17 grade pe 11 şi 12 aprilie, iar între 13 şi 19 aprilie temperaturile maxime vor creşte uşor, mediile fiind de 17-19 grade. În unele zile din cea de-a doua săptămână, va ploua slab şi pe arii restrânse.

În Maramureş, vremea a intră într-un proces de încălzire, media regională a maximelor termice ajungând la 17 grade pe 11 şi 12 aprilie, depăşind cu puţin norma climatologică. Între 13 şi 19 aprilie, temperaturile maxime se vor menţine relativ ridicate pentru această regiune, cu medii de 18-19 grade.

La munte, începând cu 9 aprilie procesul de încălzire va determina trecerea la valori medii normale ale temperaturilor maxime, circa 8 grade pe 11 şi 12 aprilie şi 9-10 grade, ulterior. Valorile nocturne vor creşte uşor, depăşind cu puţin 0 grade în cursul săptămânii viitoare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.