VESTE PENTRU ROMÂNI – Câți ani vor putea sta în Marea Britanie după gradul de calificare

0
416

VESTE PENTRU ROMÂNI  Un dosar guvernamental scăpat în presa londoneză face mare vâlvă printre cetățeni. Se pare că după Brexit, Marea Britanie pregătește reguli dure pentru imigranți. Sunt vizați în special românii și bulgarii, aceștia reprezentând un sfert din cei care au emigrat anul trecut.

Loading...

Potrivit Digi24, libera circulație a europenilor va fi îngrădită, iar cei cu slabă calificare vor putea sta în Marea Britanie maxim doi ani de zile, pe când cei cu calificare superioară, între 3 și 5 ani.

The Guardian a obținut un document al Ministerului de Interne în care se precizează că europenii vor intra în Marea Britanie doar pe bază de pașaport, iar buletinul nu va mai fi acceptat la vămi.

De asemenea, pentru a rămâne în țară, românii vor trebui să obţină permise biometrice de rezidenţă și să demonstreze că s epot întreține singuri. Se pare că va fi impusă și o limită de venituri.

Guvernul a precizat că se gândește la o taxă anuală de 1 000 de lire pentru fiecare membru UE angajat în Marea Britanie.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.