VESTE ÎNGRIJORĂTOARE – Alexandru Arșinel, transportat de urgență la spital

2
292

VESTE ÎNGRIJORĂTOARE  Actorul Alexandru Arşinel, în vârstă de 78 de ani, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Municipal din Capitală duminică după-amiază.

Alexandru Arşinel a fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal, unde a fost supus unor investigaţii la camera de gardă, potrivit reporterilor Observator. Din primele informaţii, se pare că artistul acuza dureri toracice. Reprezentanţii instiuţiei au confirmat pentru „Adevărul“ că actorul se află în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Totodată, aceştia au precizat că, la cererea lui Alexandru Arşinel, nu pot oferi detalii despre starea sa de sănătate. Şeful Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat, pentru Mediafax, că actorul „acuza ameţeli şi era uşor tahicardiac“.

Amintim că anul trecut actorul a trecut prin nu mai puţin de cinci operaţii la coloană, iar în vara anului 2013 a suferit un transplant de rinichi la Insitutul de Urologie şi Transplant Renal (IUTR) din Cluj. La momentul respectiv, intervenţia a iscat un scandal de amploare, dat fiind faptul că actorul a ocolit lista de aşteptare.

Alexandru Arşinel a fost profund afectat de pierderea prietenei şi partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit pe 23 noiembrie în urma unui atac cerebral. La doar o zi de la înmormântarea artistei, pe 27 noiembrie, Arşinel a primit o altă veste dureroasă: murise şi actriţa Cristina Stamate. Alexandru Arşinel a urcat ultima oară pe scenă vineri, când a jucat alături de Luminiţa Anghel şi Monica Anghel într-un spectacol găzduit de Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, instituţie al cărui director este.

De asemenea, în perioada 29 noiembrie-4 decembrie, actorul a paricipat la un turneu în Spania, unde trebuia să-i fie alături şi Stela Popescu.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. De ce e veste ingrijoratoare? Iar e riscul sa ciordeasca cuiva organele? Daca Arsinel ar fi pe moarte, vestea ar trebui sa fie imbucuratoare, dar nu e cazul, nesimtitul si antitalentatul actor de duzina cred da iar pune ceva la cale. O fi recuperat ceva organe de la Stela si vrea a le schimbe cu ale lui, ca par mai bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.