VESTE BUNĂ PENTRU ȘOFERI – Strada Crișan din Baia Mare a fost reabilitată

1
1130

VESTE BUNĂ PENTRU ȘOFERI    Veste bună pentru șoferii băimăreni și nu numai. Una dintre străzile aflate în centrul orașului, în proximitatea Centrului Vechi, a fost reabilitată. Nu de puține ori s-au plâns băimărenii că strada Crișan din municipiu este într-o stare proastă, aceștia fiind obligați să facă slalom cu mașinile printre gropi. Situația a fost cu atât mai gravă cu cât strada este una intens circulată.

Loading...

Din fericire, așteptarea a luat sfârșit. La începutul săptămânii acesteia strada Crișan (tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada Cloșca și Piața Păcii) a fost reabilitată. Carosabilul a fost frezat și pregătit pentru un nou strat de asfalt.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a dispus începerea lucrărilor de reabilitare a străzii spre finalul săptămânii trecute pentru a nu obstrucționa traficul în momentele aglomerate din timpul săptămânii.

În ritm alert am finalizat și lucrările de asfaltare pe strada Crișan din municipiul Baia Mare, tronsonul rutier cuprins între intersecțiile cu strada Cloșca și Piața Păcii. Carosabilul a fost frezat și mai apoi pregătit pentru noul strat de asfalt. De asemenea, au fost trasate marcajele rutiere pentru locurile de parcare, trecerile pentru pietoni și stația de autobuz.

Pentru a nu obstrucţiona traficul în momentele aglomerate din timpul săptămânii, am considerat că cel mai mic deranj ar fi să lucrăm pe finalul de săptămână. Le mulţumesc băimărenilor care au înţeles că pentru realizarea unor astfel de lucrări este necesară închiderea traficului rutier şi au văzut că de fiecare dată le-am onorat toleranţa prin lucrări executate foarte rapid şi de calitate”,a spus primarul orașului, Cătălin Cherecheș.

ActualMM

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.