VERNISAJ LA GALERIA DE ARTĂ – Anuala de Arhitectură Nord–Vest 2017 are loc marți, 21 noiembrie, în Baia Mare

0
159

VERNISAJ LA GALERIA DE ARTĂ  Vernisajul expoziţiei va avea loc În 21 noiembrie, la Galeria de Artă Baia Mare (bd. Bucureşti nr. 6), începând cu ora 18.00, are loc vernisajul expoziţiei ”Anuala de Arhitectură Nord-Vest 2016” .

Loading...

Acest eveniment se adresează în egală măsură locuitorilor şi instituţiilor municipiului Baia Mare, fiind o şansă inedită de implicare în formarea unei noi viziuni privind valorile arhitecturale şi urbanistice propuse de specialiştii în domeniu.

„Expoziţia va cuprinde două secţiuni: lucrări realizate şi proiecte.

Lucrările prezentate sunt realizate de membrii filialei şi cuprind o varietate de teme funcţionale: rezidenţial, educaţional, birouri, turism, de cult, de agrement, amenajări interioare, design de obiect”, se arată în comunicatul remis de arhitectul Ștefan Paskucz, președintele Filialei Nord Vest a Ordinului Arhitecților din România.

Ca și în edițiile precedente, pe lângă voturile acordate de arhitecți, publicul care va vizita expoziția va avea posibilitatea să-şi expună părerea faţă de proiectele expuse, votând lucrările preferate.

Evenimentul este organizat de Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Nord-Vest. Au colaborat Filiala Uniunii Artiştilor Plastici Baia Mare, asociaţii care şi-au propus să răsplătească performanţa în arhitectură. De asemenea, să aducă în faţa opiniei publice proiecte reprezentative pentru comunitatea locală.

ActualMM

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here