VERIFICĂRI – Un băimărean și un bărbat din Copalnic Mănăștur suspecți de braconaj, reținuți pentru port ilegal de armă letală

0
682

VERIFICĂRI  Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Maramureş au identificat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic şi au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă şi trei cartuşe.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor, un bărbat de 44 de ani din comuna Copalnic Mănăştur şi un băimărean de 58 de ani, au fost depistate în timp ce se deplasau cu un autoturism de teren pe un drum comunal de pe raza comunei Copalnic Mănăştur.

În urma controlului efectuat, pe bancheta din spate poliţiştii au găsit o armă letală şi trei cartuşe aferente armei, cu capsele nepercutate.

VERFICĂRI

Verificărilor efectuate au relevat că cei doi bărbaţi nu deţin autorizaţii de vânătoare eliberate de gestionarul fondului de vânătoare iar posesorul armei, bărbatul din Copalnic Mănăştur, nu este autorizat pentru a deţine şi folosi arme şi muniţii.

Arma şi cartuşele au fost ridicate iar poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Sursă video: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.