VERIFICĂRI ASPRE ÎN BAIA MARE ȘI BAIA SPRIE – Cei de la Metrologie vor controla legalitatea mijloacelor de măsurare în pieţe, târguri și alte zone de comerț

1
596

În zilele de 18.11.2017 – 19.11.2017, în intervalul orar 06:00 – 16:00, vor fi organizate controale privind legalitatea mijloacelor de măsurare şi a măsurilor utilizate pentru efectuarea de tranzacţii comerciale. Zonele vizate sunt pieţele agroalimentare, târgurile, oboarele şi alte asemenea locaţii, de pe raza oraşelor Baia Mare şi Baia Sprie.

Controalele vor fi efectuate de către Biroul Român de Metrologie Legală, prin Serviciul Judeţean de Metrologie Legală Maramureş. Această entitate este organ de specialitate a administrației publice centrale pentru coordonarea și controlul la nivel național al activității de metrologie legală.

Cei care nu respectă legislația în vigoare și vor fi prinși cu diverse improvizații, respectiv cei care nu utilizează mijloace legale de măsurare, vor suporta măsurile care se impun.
Vom reveni cu amănunte.

ActualMM

Citește și: http://actualmm.ro/ancheta-cazul-cornul-consiliul-judetean-maramures-analizeaza-contractul-cu-societatea-rosario-pan-srl/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Dar pe tiganii care vand nestingheriti tigari in piata mare din Baia Mare ii controleaza cineva? Si pe politistii locali care stiu exact care este situatia? De cate ori merg la piata sunt intampina de „tigari?”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.