VACANŢA DE VARĂ S-A ÎNCHEIAT – Știința Explorări Baia Mare a început pregătirile pentru noul campionat

0
108

VACANŢA DE VARĂ S-A ÎNCHEIAT  Voleibaliștii de la Știința Explorări au început pregătirile pentru noul sezon.

La primul antrenament desfășurat marţi, s-au prezentat 11 jucători: Liviu Râpeanu, Dan Florea (ridicător, venit de la VCM LPS Piatra Neamț), Csaba Nagy, Robert Țuțea, Ștefan Lupu, Andrei Butnaru (centru, LPS Piatra Neamț), Gheorghe Socaciu, Ciprian Neamț, Vlad Negrean (universal, Universitatea Cluj Napoca), Andrei Veber (revenit de la VCM LPS Piatra Neamț, după împrumut) și Rolland Balog. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Loading...

A lipsit motivat Codrin Mocanu (centru, Unirea Dej), care se pregătește cu naționala universitară a României pentru Universiada de Vară de la Taipei.

Inițial, Federația Sportului Școlar și Universitar l-a inclus și pe Ștefan Lupu în lot, dar jucătorul băimărean nu va face deplasarea în Taiwan, fiind neeligibil pentru această competiție.

Până la startul noului sezon, Știința Explorări intenționează să mai perfecteze trei transferuri, purtându-se negocieri în acest sens cu mai mulți voleibaliști.

volei2

Din lotul cu care Știința Explorări a încheiat ultimul sezon au plecat până acum Tamas Kaszap (Dinamo București), Gabriel Cherbeleață (Steaua București), Zoltan Kovacs (RC Kecskemet, Ungaria), Mihai Coasă (Unirea Dej), Igor Didorciuc (Unirea Dej) și Artem Sushko.

Voleibaliștii de la Știința Explorări se vor pregăti pe plan local în această lună, urmând ca în septembrie să participe la mai multe turnee de pregătire.

Primul meci oficial va avea loc pe 30 septembrie, în deplasare cu Dinamo București, în cadrul Cupei României.

Info www.stiintaexplorari.ro

foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.