URMEAZĂ ȘI ALTE FORME DE PROTEST – Inspectorii ANAF refuză să mai lucreze în weekend

0
58

Angajaţii Fiscului nu mai vor să lucreze sambata si duminica. E felul lor de a protesta faţă de mai multe măsuri ale Guvernului.

Loading...

 

Sunt nemulţumiţi că nu li se plătesc orele suplimentare, că au pierdut 20 de procente din sporul de stres şi, după aplicarea Legii Salarizării, nu au fost reîncadraţi în funcţii de stat, arată Digi24.

Potrivit sindicatelor, în septembrie urmează și alte forme de protest. Sebastian Oprescu, preşedintele Sindicatului Funcționarilor Publici spune că:

Este o reacţie a angajaţilor din ANAF faţă de politica salarială dusă de actualul Guvern. Pe ce motiv? Pentru că după cum bine ştiţi înjainte de proiectarea şi promovarea legii salarizării au fost anumite acţiuni de protest la nivelul ANAF-ului, s-au promis anumite lucruri că vor face creşteri salariale şi vor echivala poziţii pe funcţii publice similare, lucru care nu s-a întâmplat. Toate aceste lucruri au dus la o reacţie împotriva politicii Guvernamentale de a colecta taxe şi impozite sâmbăta şi duminica în condiţiile în care oricum bugetul de stat spune că aceste ore nu se plătesc.

Sursă info.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.