URMĂRIT INTERNAŢIONAL  – Ucrainean condamnat pentru contrabandă, depistat în PTF Sighet

0
131

URMĂRIT INTERNAŢIONAL Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat și predat autorităților competente un cetățean ucrainean, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de trei ani pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Loading...

 

URMĂRIT INTERNAŢIONAL Luni, 27 martie, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a prezentat pentru a intra în țară Ion S., cetățean ucrainean, în vârstă de 26 de ani, din Ucraina.

În urma verificărilor efectuate pentru cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele acestuia, Judecătoria Sighetu Marmației a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Ucraineanul este condamnat la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

citeşte şi PRIN RÂUL TISA – Contrabandişti români în costume de scafandri au vrut să ducă în Ucraina ţigările nevândute 

Persoana în cauză a fost predată de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Maramureș, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Informaţii furnizate de ITPF Sighet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here