URMĂRIRE PE STRĂZILE DIN MARAMUREȘ – Polițiștii de frontieră, pe urmele unui contrabandist

0
246

URMĂRIRE PE STRĂZILE DIN MARAMUREȘ  Astăzi, 1 noiembrie, în jurul orei 5.30, un echipaj mobil de la Sectorul PF Sighetu Marmației a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca BMW, înmatriculat în Irlanda, despre care se dețineau date că transportă țigări de proveniență extra comunitară.

Loading...

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către polițiștii de frontieră continuându-și deplasarea în mare viteză, iar după aproximativ 3 km autoturismul a fost blocat şi conducătorul auto reținut.

Pe bancheta din spate a autoturismului au fost observate patru colete cu țigări, fapt pentru care bărbatul împreună cu mașina a fost condus la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 790 de pachete, în valoare de 9.300 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că șoferul, Vasile F., în vârstă de 20 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș, nu posedă permis de conducere şi este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.