URMĂRIRE CU FOCURI DE ARMĂ – Un tânăr fără permis a reuşit să scape de poliţişti

0
385

URMĂRIRE CU FOCURI DE ARMĂ Un tânăr de 22 de ani din Craiova, care avea permisul de conducere suspendat şi conducea pe o stradă din oraş cu 86 km/h, a fost depistat în trafic de poliţişti care l-au urmărit cu focuri de armă, după ce a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

 

URMĂRIRE CU FOCURI DE ARMĂ Poliţiştii l-au urmărit pe şofer pe mai multe străzi din Craiova, însă nu au reuşit să îl prindă, acesta ieşind din raza lor vizuală, conform Observator.

Potrivit IPJ Dolj, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Craiova, în timp ce executa serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Prelungirea Bechetului, s-a sesizat ca şoferul unui autoturism de culoare neagră a circulat cu viteza de 86 km/h, filmată şi înregistrată cu aparatul radar.

Poliţiştii rutieri au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă bărbatul şi-a continuat drumul.

Întrucât şoferul a fost recunoscut de către poliţişti ca fiind un tânăr de 22 de ani, din Craiova, despre care ştiau că are permisul de conducere suspendat, cei doi agenţi de poliţie l-au urmărit pe strada Prelungirea Bechetului şi au folosit arma din dotare.

‘Unul dintre poliţişti l-a somat să se oprească şi a folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical şi trei focuri către pneurile din partea stânga a autoturismului, însă conducătorul autoturismul nu s-a supus somaţiei poliţiştilor şi şi-a continuat deplasarea pe străzile Prelungirea Bechetului, Bulevardul Nicolae Romanescu şi strada Popoveni, după care a efectuat virajul la dreapta pe o alta strada, ieşind din raza vizuală a echipajului de poliţie.

Procedându-se la verificarea în baza de date a rezultat faptul că M. Alexander figurează cu dreptul de a conduce suspendat în perioada 07.07.2017-03.11.2017′, precizează IPJ Dolj într-un comunicat de presă.

Oamenii legii au întocmit pe numele tânărului un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce şi a fost amendat pentru atât pentru depăşirea vitezei legale, cât şi pentru faptul că nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de poliţiştii rutieri, cu suma totală de 1.595 lei, urmând a i se prelungi perioada de suspendare a permisului de conducere.

Dosarul de cercetare penală va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.