URMĂRIRE CA ÎN FILME – Un clujean urmărit de polițiști a fost prins după ce un trecător i-a pus piedică

0
297

URMĂRIRE CA ÎN FILME  Urmărire ca în filme pe străzile din Dej. Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Cluj-Napoca a pus „pe jar” poliţiştii din Beclean şi Dej. Poliţiştii din Beclean au pornit în urmărirea şoferului după ce acesta a efectuat o depăşire neregulamentară. Bărbatul nu a oprit la semnalele politistilor şi şi-a continuat drumul spre Dej, potrivit Dejeanul.ro.

Loading...

Au fost alertaţi şi poliţiştii dejeni care au pregătit un filtru la intrare în oraş. Nici acest lucru nu l-a oprit pe bărbatul care a continuat să fugă de oamenii legii. Urmărirea s-a încheiat însă pe strada Crângului din Dej, între blocuri.

Clujeanul a oprit maşina şi a fugit pe jos, însă un trecător i-a pus piedică, motiv pentru care poliţiştii au reuşit să îl prindă.

În total, cinci echipaje de poliţie din Dej şi Beclean au fost pe urmele bărbatului. După ce a fost prins, acesta a declarat că nu a auzit maşinile de poliţie care îl urmăreau. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Şoferul a lovit zilele trecute un pieton în Botoşani, iar permisul de conducere i-a fost suspendat. Cu toate acestea, bărbatul avea o dovadă valabilă care îi dădea dreptul să conducă un autoturism.

Sursă info și foto: Dejeanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.