URMARE TRAGEDIE – O comisie din cadrul Spitalului Județean din Baia Mare va ancheta împrejurările în care a avut loc decesul copilului născut mort ieri dimineață

7
3640
Foto: Itsy Bitsy

URMARE TRAGEDIE În urma articolului publicat astăzi pe site-ul nostru, în care vă relatam drama unei femei a cărei copil s-a născut mort ieri dimineață la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare (CITEȘTE ARTICOLUL AICI) conducerea spitalului ne-a transmis un punct de vedere oficial cu privire la tragicul eveniment.

Potrivit comunicatului, conducerea spitalului a format o comisie care va ancheta împrejurările în care a murit nou-născutul.

Referitor la materialul publicat în data de 18.09.2018, pe www.actualmm.ro, semnat de dl. Adrian Barbur, prin care solicitați punctul de vedere al Spitalului Județean de Urgență, “Între timp, așteptăm un punct oficial de vedere din partea reprezentanților Spitalului Județean de Urgență cu privire la acest caz”, vă transmitem următoarele:

La nivelul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare s-a constituit o comisie de anchetă care va stabili împrejurările în care a avut loc decesul nou-născutului. Până la finalizarea achetei, nu putem furniza alte informații referitoare la acest caz”, se arată în comunicatul trimis pentru ActualMM de către conducerea spitalului.

Adrian Barbur

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Medici sau cioclii in halate albe?!… Dupa politica, sistemul sanitar este o gaura neagra a societatii, adica inghite bani, care nu se reflecta si-n calitatea serviicilor medicale … N-am inteles de ce s-au marit salarii, daca n-au aparatura necesara si performanta !!! [ pacientul este obligat sa vina cu medicamente de la farmacie] … Performanta vine si cu o mentalitate sanatoasa, adica spaga, atentiile in occident sunt considerate o jignire la adresa medicului [n-ai incredere in el] … La noi in sistem, profesionalismul, empatia, altruismul sunt inlocuite cu stilul mercantil care aduce in final asemenea Tragedii !!! … Concluzia … Din pacate Juramantul lui Hipocrate s-a schimbat, premeditat, savarsit in mod deliberat cu Argintii lui Iuda [ trist dar adevarat ] …

  2. uau ciorompele,ce tare combati neicusorule,esti in travaliu miss alupigus showman?precis ai fatat un pui de arici sau un cucuruz de te scremi atata!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.