ÎN URMA UNUI SCANDAL – Măsuri ferme: patru tineri din Şomcuta Mare reţinuţi de poliţişti

0
168

ÎN URMA UNUI SCANDAL Poliţiştii din Şomcuta Mare, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi cei din cadrul Grupei Canine, au intervenit  marţi seara, la un scandal sesizat pe strada Mireşului.

Poliţiştii din Şomcuta Mare, ajunşi primii la faţa locului, au fost ameninţaţi şi agresaţi verbal de către un grup format din patru persoane. Întrucât aceştia au aruncat cu pietre, au fost agresivi şi recalcitranţi, poliţiştii au tras mai multe focuri de avertisment. În sprijinul echipajului de poliţie au intervenit luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale şi poliţiştii Grupei Canine din cadrul Serviciului de Ordine Publică.

 

Persoanele implicate în eveniment au fost identificate de poliţişti stabilindu-se că este vorba despre patru tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 34 de ani, care anterior sosirii poliţiei, au agresat mai multe persoane şi au provocat distrugeri.Ieri, 14 februarie, cei patru tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.