UNUL ARE PICIOARELE SFÂRTECATE – 3 oameni atacați de câini de luptă la Iași

0
280

Trei oameni au fost atacați de de câini de luptă, în Iași duminică, 14 ianuarie. Câinii au evadat din curte și s-au năpustit asupra trecătorilor. Una dintre victime a suferi leziuni grave. Piciorul acesteia a fost în întregime sfârecat de animalele care au scăpat din curte.

Doi bărbați au încercat să îi acorde ajutor, iar în acel moment ei au fost cei care au devenit ținta atacului violent. Toți au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, relatează Click.

 

„Una dintre cele trei victime, un bărbat de 47 de ani care a fost muşcat la niveul zonei genitale, a fost găsit de echipajul sosit la locul incidentului cu avulsie (n.r. smulgerea unui organ) de testicul stâng şi a fost dirijat către Spitalul Parhon, la Urologie. Ceilalţi doi pacienţi au fost transportaţi în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalul Sfântul Spiridon”, a precizat Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi.

Vecinii celor care dețin câinii au declarat că nu este prima dată când câinii evadează din curte și se comportă agresiv. Ei au despus mai multe reclamații privind cei doi câini de luptă, dar nu s-a luat nici măcar o singură măsură pentru a ține în frâu animalele. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar proprietarii vor fi sancționați. Deținătorii câinilor susțin că au toate actele necesare în cazul îngrijirii unor astfel de animale și subliniază că ce s-a întâmplat în ziua de 14 ianuarie a fost un caz singular.

Sursa info Click.

FOTO: ARHIVĂ

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.