Un sofer a fost trimis in fata magistratilor dupa ce a produs un accident de circulatie in Lapusel (VIDEO)

0
126

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus trimiterea în judecată a inculpatului POPAN VIOREL, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

Inculpatul Popan Viorel, în data de 20 iunie 2013, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus regulamentar de partea vătămată B.C.A., provocând un accident de circulaţie. În urma accidentului, partea vătămată a suferit leziuni corporale, care au necesitat pentru vindecare un număr de 35-40 de zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CITESTE AICI ALTE DETALII

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.