UN RĂNIT GRAV – Explozie într-o locuință din Vaslui, din cauza unei butelii montate greșit

0
134

UN RĂNIT GRAV  Tânăr de 28 de ani, din județul Vaslui, rănit în urma exploziei unei butelii. Victima deflagrației de luni seara, produsă în locuința sa dintr-un sat vasluian, a fost transportată la spital cu arsuri de gradele I și II, iar locuința i-a fost distrusă, potrivit Libertatea.ro.

Explozia puternică în localitatea vasluiană Albești s-a produs din cauza acumulării de gaze într-o locuință, provenite de la o butelie de aragaz montată greșit.

În urma deflagrației puternice, un bărbat de 28 de ani,  care se afla în casă în acel moment, a fost rănit, suferind arsuri de gradele I și II. În consecință, victima a fost preluată de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„Focul a fost lichidat de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Albești. M-am deplasat împreună cu doamna primar la locul exploziei și am constatat că pagubele sunt semnificative, locuința fiind distrusă”, a declarat prefectul județului Vaslui, Eduard Popica. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a petrecut explozia.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.