UN NOU EPISOD DIN SERIA SCANDALURILOR DIN BORŞA – Bătut în faţa spitalului, ca să scape de agresori s-a aruncat în râul îngheţat

0
1273

Seria episoadelor “dedicate” scandalurilor petrecute în Borșa continuă.

Vasile Dale.ro publică o altă scrisoare. Cel care a fost crunt bătut de această dată se numește Toader Timiș zis Tody. El este arestat preventiv în acest moment, după ce alături de alți doi borseni, a bătut doi bărbaţi tot din Borşa. Acum este acuzat de tentativă la omor.

Iată scrisoarea primită:

“Vreau să declar următoarele: În seara de 28/29 decembrie, subsemnatul Timiș Toader mă aflam la unitatea de primire urgențe Borșa, deoarece un prieten de-al meu avea o problemă. Stând în fața UPU Borșa, în jurul orei 1.50 AM au venit 4 maşini pline de persoane echipate cu bâte și pumnale.

S-au dat jos următorii din mașini și m-au atacat: Grec Mircea Zis Botezan, Stetco Victor zis Chiciu, Liviu Coman Zis UTU, Petrică Toma zis Toma, Colț Alb, Cătălin Danci Zis Porcu. La eveniment mai erau și alte persoane pe care le-am identificat precum Dani Mandruleanu, Carnu, Memo.

Aceștia au tăbărât peste mine și m-au lovit până am rămas inconștient în fața prietenilor mei, a medicilor. Unul dintre medicii de garda a sunat la 112. A venit foarte târziu un echipaj de poliție, însă agresorii au continuat să mă lovească sub privirile lor. Camerele de supraveghere au surprins tot ce s-a petrecut în față la UPU, precum și cele de la Primăria Bprsa. Imaginile video pot confirma asta.

Tragedia însă nu se oprește aici. După ce am fost lovit în continuare până la leșin, la un moment dat mi-am revenit, însă agresorii nu m-au lăsat să întru în urgență.

Teroarea și maltratarea mea nu s-a oprit aici. Când am reușit să mă ridic după 1-2 ore, am vrut să merg acasă.

Din nou agresorii au venit după mine, astfel că am sărit în râul de lângă drum și am mers pe râu până acasă, iarnă la -15 grade, bătut cum eram.

Am fost dus la Baia Mare de urgență și internat la Spitalul Județean. Plângerea la poliție am depus însă nu s-a luat nici o măsură, deși faptele sunt foarte grave. Aștept că organele competențe să își facă datoria. Mulțumesc” a scris Toader Timiș Tody.

sursa info, foto Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.