UN NOU CENTRU, NOI SPERANȚE – Prima sală de terapie-recuperare din cadrul noului centru de recuperare Esperando va fi inaugurată în Baia Mare

0
335

UN NOU CENTRU, NOI SPERANȚE Vineri, 6 Decembrie, va avea loc inaugararea primei Săli de terapie-recuperare din cadrul noului centru de recuperare Esperando, de pe strada Colonia Topitorilor 14 A, începând cu ora 10.

Sala a fost renovată cu sprijinul substanțial al Metropolitan Life și al United Way Romania, în cadrul proiectului „O sală care schimbă vieți”, în valoare de 21.250 lei. Proiectul a vizat reabilitarea și amenajarea unei săli pentru activități de recuperare pentru persoanele cu afecțiuni fizice. Reabilitarea a constat în instalații de încălzire, instalații electrice, finisaje interioare, uși, pardoseală.

Astfel că 40 de copii și tineri vor beneficia de diverse tipuri de terapie și alte activități educațional-sociale. Proiectul s-a derulat în perioada 1 iunie 2019 – 30 noiembrie 2019. În semn de recunoștință pentru sprijinul acordat Asociatiei Esperando, această sală poartă numele finanțatorilor, Metropolitan life si United Way. Pentru restul de 17 Săli, 4 băi și un lift, plăcuțele cu numele finanțatorului este încă liber.

Reabilitarea acestei săli este primul pas în renovarea Centrului de recuperare Esperando, centru care va face parte din CAMPUSUL ESPERANDO, care va oferi servicii integrate pentru comunitatea băimăreană.

Aceasta publicatie, video sau alta informatie/ produs media (specificati) a aparut cu sprijinul United Way Romania (UWRo) si Metropolitan Life. Opiniile exprimate apartin autorului/ autorilor si nu reflecta neaparat opiniile UWRo.

*Asociația Esperando este o organizație non-profit a persoanelor cu dizabilități și a părinților copiilor cu dizabilități. Esperando oferă neîntrerupt, zi de zi, din anul 2001, servicii sociale profesioniste, integrate, holistice, personalizate pentru copiii, tinerii şi adulţii cu afecțiuni/ dizabilităţi fizice și asociate. Acestea includ recuperare, educație, psihoterapie, pregătire pentru viață, activități artistice, manuale și de creație, participare în comunitate.
Activitățile Asociației pot fi urmărite zilnic pe: www.facebook.com/asociatia.esperando/
Misiunea Asociației Esperando este de a aduce împlinire vieții celor cu afecțiuni/ dizabilități fizice, înlăturând incertitudinile și temerile legate de viitor.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.