Un barbat a spart geamul unei masini si a furat o geanta din piele

0
109

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus,  trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului GEREBENEŞ IOSIF, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

Inculpatul Gerebeneş Iosif în data de 18 octombrie 2013, împreună cu o persoană neidentificată până în prezent, se aflau pe str.T. din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, unde era parcat autoturismul ce aparţinea părţii vătămate A.E.R. Inculpatul a spart geamul stânga faţă de la autoturismul părţii vătămate şi din interior a sustras o geantă din piele în care se aflau sume de bani, documente, carduri bancare, cauzându-i părţii vătămate un prejudiciu stabilit la suma de 1.500 lei.  Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că, această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.