ULTIMA ORĂ – Se suspendă cursurile în întreg sistemul de învățământ din Municipiul Baia Mare

3
4044

ULTIMA ORĂ   La propunerea primarului Municipiului Baia Mare, domnul Cătălin Cherecheș, președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, în zilele de joi, 17.01.2019 și vineri, 18.01.2019, se vor suspenda cursurile în întreg sistemul de învățământ din Municipiul Baia Mare, respectiv grădinițe, școli, licee și colegii.

Această hotărâre va fi validată în cursul zilei de astăzi, 16.01.2019, de plenul Comitetului Local pentru Situații de Urgență, prezidat de primarul Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș.

Motivul suspendării activităților în sistemul școlar și preșcolar băimărean este generat de necesitatea unităților de învățământ în a proceda, de urgență, la deszăpezirea incintelor pe care le administrează, respectiv zonele de acces spre aceste instituții.

În sprijinul unităților de învățământ vor fi puse la dispoziție de către autoritatea locală utilaje, respectiv personal specializat pentru a se mări eficiența acestei acțiuni.

De asemenea, trotuarele și străzile de acces spre unitățile de învățământ urmând a fi deszăpezite în cel mai riguros mod de către societățile care au contract de salubrizare – deszăpezire cu Municipiul Baia Mare.

Totodată, se vor ridica și transporta cantitățile mari de zăpadă care îngreunează accesul copiilor și tinerilor băimăreni spre unitățile de învățământ.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Nu uitați că suspendarea orelor înseamnă ore pierdute și scoaterea din ritm a elevilor ceea ce nu este un factor ideal pentru un învățământ performant. Lăsați zapada pe trotuare și în curțile școlilor sa se bucure copiii de frumusețea iernii. Oare am uitat ce frumos e iarna și câtă liniște și sănătate aduce. Hai sa ne aducem aminte de mersul pe jos!

  2. Tare „jingași” am devenit. Zăpada normală e „situație de urgență”! Gata, închidem școlile! Vara nu ne place că-i… cald; noroc că-i vacanță.

  3. Mda…se curata zapada dupa ce trece codul galben si sunt afara 5 grade C, adica se topeste singura! Dar domnisorul primar, care nu are copii, de ce nu se intreaba ce fac parintii cu copiii in aceste 2 zile!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.