ULTIMA ORĂ: S-A PREDAT LA POLIȚIE – Agresorul din clubul Amnezia, poreclit „Urechiosul”, e în custodia polițiștilor

0
5211

S-A PREDAT LA POLIȚIE În această seară, în jurul orei 19.00, Florin Varga, poreclit “Urechiosul”, s-a prezentat la Poliția Municipiului Baia Mare pentru a se preda.

Asta după poliţiştii l-au căutat, fără succes însă. Băimăreanul este autorul unei agresiuni prin înjunghiere, petrecută sâmbătă în Clubul de manele Amnezia de pe Bd. Bucureşti din Baia Mare.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, iar mâine îl vor prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Victima „Urechiosului” a publicat un mesaj pe pagina de socializare Facebook cu privire la incident:

Florin urechiosul, ar tebuii sa fi conștient ca puteai distruge o familie și sa lași un copil orfan de tata doar ca sa îți areti tu smardoiala și sa te afirmi . In ziua de azi mai nou nu poți sa iesi nici unde ca se trezesc așa numiți interlopi sa bage cuțitul in tine fără sa le zici o vorba. Pur și simplu am ajuns sa trăim in jungla și sa nu avem liniște alături de familiile noastre.

Astia nu se numesc oameni, sunt niște hiene, criminali care pur și simplu din asta trăiesc cu asta se ocupa. Din cauza lor nu mai poți iesi nici unde ca ei se cred spuma orașului! Pana aici a fost , când ajungi sa încerci sa omori o persoana fără sa ai nici o remușcarea înseamnă ca îți meriți soarta! Nu ma doborât nimic in lumea asta și nici acum nu m-am lăsat doborât!”, a scris David Gal.

Agresorul are pe rol mai multe dosare în diferite faze de cercetare penală. Mai mult, în două instanţe a primit condamnare, în acest moment judecându-se apelul.

Sursă info: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.