ACTUALIZARE: GREVA LA URBIS CONTINUĂ – Circulația autobuzelor, OPRITĂ în acest moment

3
3815

GREVA LA URBIS CONTINUĂ Angajații societății de transport public din Baia Mare, Urbis, s-au adunat din nou astăzi, 4 noiembrie, pentru o grevă spontană.

De aproximativ o oră, mai exact de la ora 10:00, șoferii de autobuze refuză să efectueze cursele atât pe raza municipiului cât și în afara acestuia, sute de cetățeni care circulă cu mijlocul de transport în comun fiind afectați.

Angajații au mai protestat și vineri, 1 noiembrie. Atunci, autobuzele nu au circulat timp de aproximativ 30 de minute. Reprezentanții sindicali cer demisia directorului Urbis, dar și plata orelor suplimentare.

Actualizare:

La scurt timp după ce și primarul Cătălin Cherecheș a venit în sprijinul angajaților, directorul societății de transport public în comun, Urbis, și-a dat demisia. ActualMM a obținut în exslusivitate imagini cu documentul oficial, semnat de Pop Ion, prin care își prezintă demisia din conducerea societății.

După intervenția primarului și demisia directorului, angajații au întrerupt greva iar cursele au fost reluate.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Cum se semneaza General de brigada (r). Penibil omul acesta. El de fapt a fost colonel. Asa a ai trecut in rezerva. Sigur visa sa ajunga general dar nu a reusit . Numai cine a lucrat cu el stie ce „calitati” are. Primarul este de vina ca la numit in functie acu cativa ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.