ULTIMA ORĂ – Eveniment catastrofal petrecut în Canada despre care presa din România nu suflă nici o vorbă (VIDEO)

1
4511

Proiectanții Barajului Iazului de decantare din Canada, care s-a rupt pe 4 august, sunt aceeași care au lucrat și pentru Gabriel Resources la barajul vizat la Roșia Montană! Priviți, mai jos, câteva videoclipuri cu înregistrările dezastrului și reportajele realizate de jurnaliștii de la Global News. Și nu comparați întru totul cu barajul de la Roșia Montană. Barajul de la Roșia Montană va fi mult mai înalt într-o vale mult mai îngustă (implicit, cu o presiune pe baraj mult mai mare decât cel din Polley).


Presa centrală din România aproape că nu a scos o vorbă despre acest eveniment catastrofal. MAI SĂ FIE !!! Oare nu au aflat, deși sunt cu ochii pe toate evenimentele externe, sau sunt PLĂTIȚI SĂ TACĂ? O, CRED CĂ ȘTIU: au luat atât de mulți bani pe publicitatea de la Roșia Montană Gold Corporation încât nu-și pot TRĂDA clientul. În schimb, ne trădează pe noi! Tocmai de aceea, faceți-vă o misiune de onoare și responsabilitate din răspândirea acestor informații, ca să afle cât mai mulți oameni!

“Cunoasteti declaratiile legate de Siguranta Viitorului Baraj al Iazului de decantare de la Rosia Montana? VA FI CONSTRUIT din arocamente la “Cele mai inalte standarde de SIGURANTA cunoscute”. La “Cele mai inalte standarde de SIGURANTA cunoscute”, a fost CONSTRUIT si Barajul Iazului de decantare al exploatarii de aur si cupru al companiei Imperial Fier de la Muntele Polley , din Canada. In Noaptea de 4 august, “Cele mai inalte standarde de Siguranta cunoscute” s-au dovedit insuficiente, barajul din arocamente sa prabusit si cinci milioane de metri cubi de deseuri toxice s-au revarsat in Valea Hazeltine Creek si Lacurile Quesnel si Polley, iar dezastrul se extinde.

Mai multe pe CYD.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. daca noi nu o sa fim un popor de molai sigur nu o sa facă barajul decat peste cadavrele noastre.Si daca politicienii au luat spaga de la astia sigur va venii si ziua in care vor plătii,nu fata de ei ci fata de noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.