ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE 3 – Ameninţare cu bombă la Tribunalul Maramureş. A fost evacuat inclusiv platoul din faţa clădirii (FOTO)

1
7099

ULTIMA ORĂ – Panică în rândul celor aflaţi azi, în jurul orei 10.00, în clădirea Tribunalului Maramureş. La un moment dat, s-a primit un apel care anunţa existenţa unei bombe aflate în incinta WC-ului din instituţie. Echipe de pirotehnişti se află în acest moment în clădire.

ULTIMA ORĂ Toată clădirea a fost evacuată. Toate ședințele au fost suspendate.

pirothnisti

ACTUALIZARE 1: A fost evacutat tot platoul din faţa instituţiei, unde se adunaseră oamenii. Inclusiv traficul rutier în zonă a fost blocat.

bomba-tribunalbomba2

ACTUALIZARE 2: 

Nici la ora 12:30, în incinta Palatului de Justiție, nu este permis accesul, nici pentru magistrați și nici cel al publicului. Pirotehniștii fac în continuare verificări, ancheta fiind în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 3:

Pirotehniștii au ridicat din baia instituției o valiză suspectă.

„A fost vorba despre o imitaţie a unui dispozitiv explozibil improvizat. DEI în limbaj de specialitate. Avea inclusiv acele fire luminoase. Procedura utilizată a fost disuperea mecanică a firelor. Aceasta s-a făcut în condiţii de siguranţă. Nu a bubuit, întrucât nu conţinea material explozibil. Cel mai probabil a fost aşezat la intimidare. Procurorul aflat permanent preia acum ancheta. Misiunea SRI s-a încheiat cu succes”, a declarat pentru Infomm.ro Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt al SRI.

Ştire în actualizare.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Sper sa il prinda pe nesimtitul caruia i-a ars de glume proaste si sa il aresteze. Sper ca isi da seama ca de la orice judecator din palatul de justitie va primi cativa ani cu detentie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.