UCIS CU BESTIALITATE – Un român din Torino a fost omorât în stradă, cu 14 lovituri de cuţit

0
568

Italia este pe departe ţara cu cele mai multe crime din toată Europa. Acum 15 ore, în această ţară a fost înfăptuită una dintre cele mai groaznice crime petrecuta în ultimile luni. Un cetăţean de origine română a fost omorât cu bestialitate în plină stradă, criminalul se pare că este un italian. Ediţia online a portalului de ştiri RaiNews anunţa „Omor fără precedent la Torino în urmă cu puţine ore! Un român a fost ucis cu 14 lovituri de cuţit, informează RaiNews”. Conform postului de televiziune, crima s-a petrecut în oraşul piemontez în zona pieţei Bottesini din districtul Barriera di Milano. Victima era român şi avea circa 30 de ani, iar numele său este Claudiu Gheorghe Astenei.

Organele de anchetă nu au găsit până la această oră arma crimei. Conform martorilor, se pare că cu puţin timp înainte de tragedie, ar fi avut loc o luptă, o bătaie mai exact din motive neîntemeiate, informează jurnaliştii deplasaţi la faţa locului. Tânărul român, a fost găsit fără suflare şi înjunghiat în abdomen cu un cuţit, acesta prezentând plăgi în zona pieptului dar şi a gâtului. Cei care au fost martorii teribilei crime, au chemat de urgenţă ajutoarele, apelând la numărul 118, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

Mass-media din Italia a relatat cum a fost găsit suspectul acesta fiind preluat imediat de către poliţiştii italieni şi dus la secţia de poliţie pentru a fi interogat de către anchetatori. Cei care au asistat la teribilul eveniment au declarat carabinierilor că au încercat dar fără succes să îl scape pe românul ce fugea de „omul cu păr gri” şi cu „pălărie de cowboy”. Cu toate că până acum ancheta decurge bine, există posibilitatea ca arma crimei să fie dispărută, deoarece aceasta a fost căutată în jurul perimetrului crimei şi bineînţeles, în toate coşurile de gunoi din zona respectivă.

Se pare că suspectul este un cetăţean italian, care la ora aceea era într-o stare avansată de ebrietate şi are vârsta de 66 de ani. Până acum nu a fost făcut public numele său presupusului criminal. Conform celor declarate de anchetatori, Claudiu Gheorghe ar fi avut cu individul o ceartă aprigă după care a avut loc teribila crimă care îndoliază conaţionalii români. Toţi românii care muncesc în Italia, doresc să se dea publicităţii motivele izbucnirii conflictului cu destin tragic, iar italianul vinovat să suporte consecinţele legii. Acesta este pasibil de ani grei de închisoare.

Stirideactualitate

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.