TURNEUL SPERANȚELOR – 45 de copii maramureșeni au participat la selecția pentru stabilirea lotului reprezentantei Maramureșului la competiție

0
193

TURNEUL SPERANȚELOR   Federația Română de Fotbal și asociațiile județene de fotbal din țară organizează în sezonul 2017/2018 Turneul Speranțelor. Competiție de fotbal dedicată copiilor născuți în 2004. Scopul este selectarea și formarea unei noi generații de jucători în vederea construirii naționalei României la această categorie de vârstă.

Loading...

Într-o primă etapă, antrenorii grupelor de copii născuți în 2004 din județul Maramureș au făcut nominalizări pentru cei mai talentați sportivi de la această categorie de vârstă. Azi, pe Stadionul Topitorul din Ferneziu, 45 de copii de la patru cluburi din Baia Mare, Sighetu Marmației și Recea au participat la selecția finală pentru stabilirea lotului reprezentantei Maramureșului în prima etapă a Turneului Speranțelor.

Au fost aleși următorii sportivi: Denis Vancea (Sporting Recea), Rareș Varga (Plimob Sighetu Marmației) – portari; Darius Ardelean (Plimob), Darin Turdeanu (Sporting), Raul Sima (Kiss Baia Mare), Andreas Mureșan (Sporting), Patrick Farnău (Kiss), Marcus Condrat (Plimob), Denis Oros (Sporting) – fundași; Cristian Raicu (Sporting), Bogdan Varga (Kiss), Darius Șerban (Plimob), Sebastian Hidigan (Sporting), Darius Hordo (Sporting) – mijlocași; Alex Boltea (Sporting), David Orgaș (Sporting), Cosmin Kovacs (Plimob) – atacanți. Antrenori: Sorin Sabău și Dănuț Sabău.

Acțiunea a fost supervizată de referentul zonal Emil Kemenes, președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul AJFMM.

Turneul Speranțelor este unul național, Maramureșul făcând parte din Regiunea 7, alături de reprezentantele similare din Satu Mare, Sălaj, Bistrița Năsăud, Bihor și Cluj.Într-o primă fază sunt planificate meciuri tur-retur pe regiuni. Acestea încep în 10 septembrie, atunci când copiii din Maramureș joacă acasă cu Bistrița Năsăud.

 

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.