TURNEUL DE LA MICHALOVCE – HCM Baia Mare a câștigat și meciul cu DVSC Debrecen

0
155

După ce au câștigat prima partidă din cadrul turneului internațional Memorialul Tomas Jakubco, chiar împotriva echipei gazdă, Iuventa Michalovce, campioana Slovaciei și organizatoarea turneului, handbalistele de la HCM Baia Mare au învins sâmbătă seara și pe DVSC Debrecen.

A fost un meci dificil împotriva unguroaiecelor, angrenajul echipei noastre nu a funcționat cum trebuie, semn că cei doi antrenori mai au încă de lucrat mult pentru a ajunge la un nivel de exprimare acceptabil în teren. La pauză Debrecen conducea cu 17-15, echilibrul s-a menținut și în partea a doua a jocului, dar în final victoria a fost de partea echipei băimărene care s-a impus la un singur gol diferență, scor 28-27. De remarcat că ultimele două goluri au fost înscrise de pivotul Jezic în ultimele momente ale meciului.

Celelelalte rezultate: Debrecen – Podravka: 23-28; Michalovce – Podravka: 29-22

HCM: Munteanu, Dumanska – Abbingh 5, Ardean-Elisei 5, Nascimento 4 (3 din 7m), Jezic 4, Nechita 4, Geiger 3, Oltean 1, Tanasie 2, Maior Pasca, Perianu, Szucs, Marin, Tatar, Tomescu, Preda, Zamfirescu, Vizitiu.

Clasament: 1. Baia Mare – 4p (+3); 2. Iuventa -2p (+5); 3. Podravka – 2p (-2); 4. Debrecen – 0p (-6)

Astăzi se disputa ultimele două partide după următorul program: Iuventa – Debrecen și HCM  Baia Mare – Podravka (13.00).

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.