TURNEUL DE HANDBAL DE LA ZAPOROZHYE- CS Minaur II învinge PGU Kartina TV Tiraspol cu 33-31

0
175

TURNEUL DE HANDBAL DE LA ZAPOROZHYE Echipa a doua a CS Minaur Mare participă în acest weekend la un turneu de handbal masculin la Zaporozhye, un turneu puternic cu echipe din fostul spațiu sovietic, organizat ca avanpremieră a Super Cupei Ucrainei la handbal masculin.

După un drum lung de mai mult de 24 de ore, fără escală, și după o noapte scurtă, băieții noștri au jucat sâmbătă dimineață primul meci, la ora locală 10.00. Adversari au fost cei de la PGU Kartina TV Tiraspol.

Loading...

Oboseala drumului și-a spus cuvântul. Ai noștri au pierdut prima repriză la diferență de 7 goluri (13-20).

Având în componență pe Yuri Pop, Cristi Bodnărescu, Benjamin Szabo și Viorel Boșca de la prima echipă, dar și pe Răzvan Apostu și pe Pandeluț Pomian și Sergiu Makaria, băimărenii s-au mobilizat și au reușit să refacă pas cu pas diferența.

Evoluția bună a portarilor dar și eficiența din atac ne-a adus pe final la egalitate cu adversarii. Ultimele două reușite ne-au aparținut, astfel că Minaur II întoarce scorul de la pauză și învinge în primul meci al turneului cu 33-31.

Al doilea meci va avea loc duminică, cu ZNTU ZAB Zaporozhye, echipa pe care Minaur a învins-o categoric în cadrul Trofeului Minaur din weekendul trecut.

În funcție de rezultat, luni CS Minaur va întâlni o echipă din grupa paralelă, din care au făcut parte o echipă din Belarus, naționala de juniori a Ucrainei și o selecționată a regiunii Donetsk.

În cazul în care băimărenii vor învinge, luni, de la ora 13.00, vor lupta pentru locul 1. Dacă nu se va reuși victoria, se va juca pentru locurile 3-4.

Următoarea acțiune a lotului secund a echipei masculine este programată pentru weekend-ul viitor, când va avea loc un nou turneu, de data aceasta în Ungaria, la Budapesta.

Minaur II: Portari. Erik Derzsi (3 intervenții, 1 de 7 m), Răzvan Apostu (6), Jucători: Yuri Pop (11 goluri), Sergiu Makaria (9), Pandeluț Pomian (6), Viorel Boșca (4), Cristi Bodnărescu (3). Au mai jucat: Benjamin Szabo, Răzvan Dobra, Răzvan Sabău, Adrian Dedea, Paul Oargă și Denis Miticuș.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.