Tupeu portocaliu. Ioan Oltean, numărul 2 PDL, se comportă ca un miliţian!

1
111

Un clujean a cunoscut pe pielea sa ce înseamnă tupeul portocaliu. Clujeanul a fost agresat verbal de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Olteanu, membru marcant al PDL, aflat la ceas de taină cu preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa Năsăud, Liviu Rusu. Motivul: o banală fotografie în buricul târgului, un loc cât se poate de public.
Iată cum povesteşte clujenaul în cauză desfăşurarea evenimentelor. “Eu intentionam sa fotografiez o masina cu ecuson de consiliul judetean Bistrita-Nasaud, BN-10-PCJ, parcata marlaneste pe trecerea de pietoni in apropierea terasei Diesel. Asteptand sa se elibereze cadrul pentru o fotografie cat mai buna, de masina s-au apropiat si au urcat dl. Ioan Olteanu, vicepresedintele Camerei Deputatilor, si presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Liviu Rusu. In momentul in care masina a iesit de pe impropriul zis loc de parcare am fost observat de catre soferul masinii, sau chiar de catre Ioan Olteanu, desi masina a demarat in tromba, vizibil deranjat de faptul ca fotografiam, dupa aproximativ 30 de m a franat, a oprit si dl Olteanu a coborat din masina, a trecut strada prin loc nemarcat, a strigat dupa mine si mi-a administrat un adevarat interogatoriu! Foarte adevarat este faptul ca s-a prezentat, asteptand sa fac si eu acelasi gest. Dl Olteanu, numarul doi in PD, s-a aratat deranjat de faptul ca mi-am permis sa-l fotografiez. I-am explicat ca este persoana publica aflata intr-un loc public, deci nimic nu-mi interzicea fotografierea. A insistat in continuare sa ma prezint si sa-i spun ce am de gand sa fac cu fotografiile. I-am spus doar ca va afla la momentul potrivit cum ma numesc si ce voi face cu fotografia…
Ciudat mi se pare faptul ca la momentul in care DNA a demarat ancheta in cazul presedintelui Consiliului Judetean Bistrita, dl Olteanu sustinea ca nu sunt chiar asa apropiati, iar azi cei doi demnitari vin de la Bistrita sa bea o cafea in Cluj-Napoca, cu masina de serviciu a presedintelui CJ!
Dat fiind faptul ca m-am simtit agresat de catre numarul doi din PD si unul din primii oameni in stat, am decis sa va trimit aceste fotografii. Dvs decideti daca va sunt de folos”.
(Preluare din ftr.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.