TUPEU – O româncă îngrijitoare a supus la perversiuni şi a drogat un bătrân austriac de 63 de ani

0
437

Ea avea 48 de ani, este o româncă frumoasă şi lucra ca îngrijitoare la un bătrân austriac de 63 de ani. Românca s-a dovedit a fi prea grijulie cu bătrânul, iar după un anumit timp a hotărât să-şi rotunjească veniturile, folosindu-se de frumuseţea ei. Astfel, conform tabloidului Heute, îngrijitoarea l-a învăţat să întrţină cu ea relaţii sexuale: “femeia l-a făcut dependent de sex, dar și de drogurile pe care i le administra periodic”.

Loading...

Pacientul bolnav de diabet nu a intuit mai nimic, când femeia a început să îi ceară sume mari de bani. “Mi-a cerut ba pentru un accident, ba pentru divorț. I-am dat în total 150.000 de euro. Dar sexul era așa de bun!”, susține bărbatul.

“Când sexul a devenit prea sălbatic, a început să îmi fie teamă și i-am administrat alte droguri ca să îl liniștească”, a declarat femeia. Când a rămas fără bani în casă, cei doi s-au dus la bancă să ridice suma de 21.000 de euro. Reprezentatul băncii a devenit suspicios, starea bărbatului nu i s-a părut în regulă, și a anunțat poliția.

Pensionarul a ajuns la spital, în timp ce femeia a încercat să fugă în România. Analizele au scos la iveală că bărbatul era drogat. Femeia a fost reținută și transferată în arest preventiv în Austria. Luni s-a încheiat procesul ei în prima instanță. A fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare. Decizia nu este încă definitivă, învinuita având dreptul să depună contestaţie.

Stirideactualitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.