TUPEU – Justin Bieber i-a înfuriat pe fanii lui Prince după un comentariu nepotrivit postat pe Instagram

0
244

Cântăreţul canadian de muzică pop/R&B a stârnit un val de furie printre fanii regretatului Prince, după ce a postat un comentariu lipsit de respect la adresa regretatului muzician, pe reţeaua de socializare Instagram, informează Mirror.

Întreaga lume deplânge moartea prematură a superstarului Prince, după ce a fost anunţat decesul surprinzător al artistului în vârstă de 57 de ani.

În stare de şoc, artiştii îşi exprimă durerea pe reţelele de socializare şi deplâng dispariţia prematură a lui Prince, dar nu toate comentariile sunt laudative.

Justin Bieber a înfuriat fanii copleşiţi de durere, postând un comentariu insensibil pe Instagram.

Comentariul era un răspuns la omagiul adus regretatului Prince de către muzicianul rock şi soul Andrew Watt, care şi-a exprimat durerea, spunând că este devastat de pierderea „ultimului artist măreţ în viaţă”.

Bieber nu a fost de acord cu declaraţia lui Watt, aşa că i-a răspuns prompt: „Ei, bine nu a fost ultimul artist măreţ”.

Unii fani au sugerat că Justin făcea referire la propria persoană, unul dintre aceştia scriind: „Sigur, Bieber nu se pune la socoteală în panteonul ultimilor artişti măreţi în viaţă, nu?”.

„Asta e complet de râs! Nici măcar nu este unul dintre cei mai buni artişti contemporani, darămite să ajungă la statutul de legendă. Mă îndoiesc că va ajunge vreodată la un asemenea statut”, a fost un alt mesaj de pe reţeaua de socializare.

„Nu mă interesează dacă Justin se referea la el când a făcut acel comentariu, ideea este că a fost ATÂT de lipsit de respect! Tot ce trebuia să zică era RIP Prince”, a comentat un alt utilizator.

Comentariul cântăreţului în vârstă de 22 de ani a stârnit o discuţie aprinsă între utilizatorii ofensaţi şi cei care îi luau apărarea, generând peste 2.000 de comentarii şi replici.

Mediafax

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.