TRIPLA CRIMĂ DE LA APA – Rentea s-ar putea să nu mai fie liber vreodată

0
800
foto presa sm

TRIPLA CRIMĂ DE LA APA Pe rolul Tribunalului Satu Mare s-a înregistrat, în data de 20 februarie, cu ultima modificare în data de 7 martie, procesul în care Răzvan Rentea este judecat pentru comiterea triplei crime de la Apa.

Încă nu a fost fixat primul termen de judecată, dar cert este faptul că situația lui este foarte complicată. Mai ales că nu recunoaște nici acum faptele de care îl acuză procurorii.

În cazul în care Răzvan Rentea ar urma să fie găsit vinovat de judecători în cazul triplei crime de la Apa, în care au fost uciși Gheorghe Rentea (59 de ani), Niculina Rentea (56 de ani) și Viorica Apan (80 de ani), acesta riscă închisoare pe viață, potrivit noului Cod Penal.

Dată fiind gravitatea faptelor, autorul/autorii au șanse mici să scape de o astfel de pedeapsă. Cert este faptul că după 20 de ani, autorul/autorii, în cazul în care vor fi condamnat/condamnați, pot să ceară eliberarea condiționată. Asta doar dacă își recunosc faptele!

Cum Răzvan Rentea nu își asumă nicio vină în cazul triplei crime, dacă va fi găsit vinovat de către judecători, acesta nu va mai putea fi eliberat condiționat!

Reporterii PresaSM au aflat că nici după ce a fost pus sub acuzare în mod oficial și după ce i s-au arătat toate probele care îl incriminează, Răzva Rentea nu ar fi recunoscut în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare că ar fi comis vreun omor. Mai exact, că nu el ar fi comis triplul asasinat de la Apa, în care au fost uciși Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv Viorica Apan, părinții și bunica inculpatului.

Rentea și-a susținut nevinovăția nu doar în fața presei ci și în fața anchetatorilor. Procurorul Marius Iancu, într-un interviu acordat PresaSM.ro, a precizat că Răzvan neagă săvârșirea faptelor.

Potrivit anchetatorilor, dosarul pe care l-au deschis pe numele lui Răzvan Rentea se bazează atât pe declarații ale martorilor, cât și pe cercetările de la fața locului și pe probe științifice.

sursa info Presa SM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.