TRIMIŞI DUPĂ GRATII – Membrii clanului Butanu au fost săltaţi de mascaţi după ce au bătut cu ţapina doi tineri

2
1599

TRIMIŞI DUPĂ GRATII A fost agitație mare în Borșa. Mascații de la Trupele Speciale ale IPJ Maramureș sunt de câteva zile în zona și patrulează prin oraș. Totul după ce în benzinăria din oraș doi tineri au fost loviți în cap cu o țapină.

Loading...

Suspecții au fost identificați de poliție în persoana a doi tineri de 22 şi 23 de ani, şi un bărbat de 42 de ani, din acelaşi oraş.

Este vorba despre Grigore Timiș, zis Butanu, Claudiu Timiș și Tody Timiș, ambii din clanul Butanu.

Cei trei suspecți au fost săltați de mascați și duși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș.

În după-amiaza zilei de joi, 8 februarie, procurorii maramureșeni i-au prezentat pe cei trei în față magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor.

Judecătorii au emis mandate de arestare pentru 30 de zile iar Butănenii au ajuns în arestul IPJ Maramureș.

Înainte de a fi săltați de mascați, presimțind ce se va întâmpla, unul dintre suspecți a petrecut de mama focului într-o cabană din Borșa.

sursa info şi foto Vasile Dale

citeşte şi ÎNCĂ O AGRESIUNE ÎN BORŞA / ACTUALIZARE – Doi tineri au ajuns la spital bătuţi de şase indivizi. Ce spun poliţiştii

2 COMENTARII

  1. Ba, daca va mai aud cu „clanuri” eu fac cu nervii…. Orice nespalat de Borsa care nu are in cap decat droguri si circ este din „Cosa Nostra” ?!? Ia mai scutiti-ne cu infractorii astia si „clanurile” lor…. In puscarie cu ei si cu asta basta….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here