TRIMIS ÎN JUDECATĂ – Un bărbat din Vrancea și-a bătut soția până a băgat-o în spital pentru că dădea cu aspiratorul

0
112

TRIMIS ÎN JUDECATĂ  Un bărbat din Vrancea  și-a bătut soția pentru că dădea cu aspiratorul, iar zgomotul îl deranja. Conform rechizitoriului, la data de 30.10.2016, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla la domiciliul conjugal din localitatea amintită, bărbatul și-a tras soția de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Procurorii l-au trimis în judecată.

Loading...

În urma loviturilor primite, femeia a suferit leziuni ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale. Istoria s-a repetat pe data de 4 ianuarie a.c., zi în care a lovit-o din nou cu palmele și a tras-o de păr. De această dată, femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit Monitorulvn.ro.

Bărbatul și-a recunoscut fapta și a fost trimis în judecată

Cu privire la una din fapte, în rechizitoriu se arată că bărbatul era băut și a început să facă scandal, pe motiv că femeia ar fi scuturat sacul de la aspirator în stradă. Bărbatul i-a cerut soției să iasă afară din casă. Femeia a mers inițial într-o altă cameră, dar a fost nevoită într-un final să iasă din imobil la insistențele soțului.

În timp ce se afla în curte, femeia l-a strigat pe fiul său, căruia i-a spus că tatăl face scandal. În momentul în care a a venit fiul, tatăl i-a spus că el nu a făcut scandal. Băiatul a plecat, iar mama sa a intrat în casă pentru a-și lua o geacă. Bărbatul s-a dus după ea, a început din nou să facă scandal, a împins-o și a tras-o de păr.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.