TRIATLON – Băimăreanca Nemeth Judit Emese, pe podium la X Man 2015 Oradea

0
328

Performanță sportivă deosebită pentru Németh Judit Emese, una dintre principalele organizatoare ale MTB Maraton Baia Mare 2015. La cea de-a 7-a ediție a triathlonului “X Man Romania”, ce s-a desfășurat în week-end la Oradea, băimăreanca a urcat pe podium după o cursă dură în care a parcurs fără oprire 1,9 km înot, 90 km pe bicicletă și 21,1 km în alergare.

Németh Judit Emese a participat pe lungimea de traseu Half Distance a singurului concurs de triatlon de tip Iron Man care se desfășoară la noi în țară, iar după aproape 7 ore extenuante a reușit să termine competiția pe primul loc la categoria ei de vârstă (31-40) și pe locul 8 în clasamentul general.

Băimăreanca a avut puțin timp la dispoziție ca să se antreneze pentru cel mai dur triatlon din România, iar rezultatul obținut este foarte bun ținând cont că aceasta este la prima participare individuală la o asemenea competiție.

“A fost o provocare. Am dorit să îmi depășesc limitele. Întâi de toate a fost o competiție cu mine însămi. Este prima mea participare la o cursă de anduranță de acest tip și pot să spun că, în ciuda dificultății ei, la linia de finish n-am mai simțit efortul fizic, ci doar satisfacția”, a declarat Németh Judit Emese.

Băimăreanca nu își va permite timp de relaxare, pentru că în această săptămâna se va ocupa de finalizarea pregătirilor pentru ediția a 9-a a MTB MARATON Baia Mare 2015, un maraton de ciclism cu tradiție la nivel național care va avea startul sâmbătă, 4 iulie, începând cu ora 10.00, din Centrul Vechi.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.