TREI ZILE DE FOC – Pompierii maramureșeni au intervenit în opt situații de urgență în weekend-ul trecut 

0
175

TREI ZILE DE FOC Vineri, 12 ianuarie, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe.

În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Sâmbătă, 13 ianuarie, pompierii sigheteni și cei borșeni au lichidat câte un incendiu izbucnit la coșul de fum. În ambele cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Duminică, 14 ianuarie, tot pompierii militari din Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum, în urma căruia a ars circa 1 metru pătrat de tavan din lemn.

Militarii Secției de Pompieri Vișeu de Sus au intervenit alături de pompierii voluntari în localitatea Poienile de Sub Munte pentru a lichida un incendiu izbucnit în dormitorul unei locuințe.

În urma incendiului a ars locuința în proporție de 50 %, electrocasnice și mobilier divers. După lichidarea incendiului, în locuință, a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului.

Pompierii vișeuani au mai lichidat un incendiu în Ruscova, împreună cu pompierii voluntari din localitate.

Flăcările au mistuit circa 180 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei.

Pompierii sigheteni au lichidat și ei duminică un incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Cea din urmă intervenție de duminică a fost cea a pompierilor băimăreni, care au intervenit la un accident rutier în localitatea Recea.

În urma accidentului o persoană a rămas încarcerată. Echipajul de descarcerare a extras victima din mașină și a predat-o echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Baia Mare, care a transportat-o la spital.

sursa info pagina de facebook a ISU Maramureş

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.