Trei liberali maramureşeni participă la regionala PNL de la Oradea

0
139

Regionala PNL de la Oradea va avea loc în prezenţa noii structuri de conducere a Partidului Naţional Liberal Maramureş. Mai exact, liberalii maramureşeni, în frunte cu preşedintele Partidului Naţional Liberal Maramureş, Ovidiu Nemeş, preşedintele PNL Baia Mare – deputatul Mircea Dolha şi senatorul Liviu Titus Paşca, vor participa în data de 17 ianuarie la Oradea la întâlnirea regională a Partidului Naţional Liberal.

Subiectele abordate în cadrul Regionalei de la Oradea vor face referire la situaţia politică şi administrativă a fiecărui judeţ, la gradul de mobilizare al reprezentanţilor liberali din cele şase judeţe, precum şi la integrarea specificului regional în campania electorală pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc în luna mai a acestui an.

La întâlnirea regională a Partidului Naţional Liberal vor participa parlamentarii, preşedinţii de filială, preşedinţii consiliilor judeţene şi primarii din municipiile reşedinţă de judeţ din regiunea NV. De asemenea, la eveniment va fi prezent şi coordonatorul campaniei pentru alegerile europarlamentare din partea Partidului Naţional Liberal, Marian Petrache.

Întâlnirea, ce se va desfăşura la Hotel Hilton din Oradea, va fi urmată de o conferinţă de presă, stabilită pentru ora 14:30.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.