TREBUIE SĂ SALVĂM MARAMUREȘUL – UNPR Maramureş sprijină candidaţii înscrişi pe listele PNL

0
1069

UNPR Maramureş sprijină candidaţii înscrişi pe listele PNL pentru alegerile parlamentare din 11 Decembrie 2016. Decizia este agreată în unanimitate de membrii de partid care au decis astfel să fie consecvenţi la ceea ce au ales încă de la începutul acestui an. 

La alegerile locale din luna iunie, UNPR Maramureş a candidat în cadrul Coaliţiei pentru Baia Mare, pe liste comune, iar rezultatele obţinute au fost printre cele mai bune obţinute la nivel naţional. Colaborarea formaţiunilor politice care au decis să sprijine Coaliţia pentru Baia Mare şi să lupte pentru acelaşi ţel s-a reflectat în rezultatele obţinute: 70,21 % din voturile liber exprimate de alegători pentru Primăria Municipiului Baia Mare şi 44,4% pentru Consiliul Local Baia Mare, spre deosebire de următorul partid care a reuşit un scor de 13,7%.

Pentru că la ora actuală Coaliţia pentru Baia Mare are liste comune de candidaţi cu PNL Maramureş, UNPR susţine aceşti candidaţi.

Timpul rămas până la alegeri este destul de scurt dar UNPR Maramureş, aşa cum au afirmat reprezentanţii partidului şi la lansarea candidaţilor PNL care a avut loc pe 25 noiembrie, va face tot ce îi stă în putere pentru a promova şi susţine candidaţii de pe listele PNL Maramureş.  Unii se joacă de-a campania electorală dar nu este şi cazul UNPR Maramureş. Partidul a dovedit că poate şi o va face din nou.

În ciuda piedicilor puse de ariviştii care au crezut că vor putea să facă orice doresc cu UNPR, nu renunţăm. Candidaţii PNL înscrişi pe liste sunt oameni de o certă valoare şi suntem convins că pe data de 11 decembrie, maramureşenii le vor da votul pentru că merită să reprezinte acest colţ de ţară în Parlament.

Trebuie să salvăm Maramureşul de candidaţi care nu a nimic de-a face cu politica, de candidaţi care au ajuns pe liste prin maşinaţiuni şi trădări demne de Machiavelli şi care ar face orice să ajungă în Parlament.

Candidaţii de pe listele PNL cărora UNPR a decis să le acorde sprijinul au demonstrat că sunt fermi, fiecare a făcut deja câte ceva pentru Maramureş iar un loc în Parlament nu ar face altceva decât să le consolideze poziţia din care ar putea să ajute şi mai mult Maramureşul şi locuitorii lui.

UNPR MARAMUREȘ

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.