TRAGEDIE – Un bărbat din Sălsig şi-a pierdut viaţa într-un accident lângă Gârdani (GALERIE FOTO)

0
7271

TRAGEDIE Un eveniment rutier cu urmări grave a avut loc în seara zilei de vineri, 7 octombrie, pe drumul judeţean 108 A.

TRAGEDIE În jurul miezului nopţii, un bărbat în vârstă de 39 din Sălsig conducea un autoturism dinspre Baia Mare spre Ulmeni.

Pe fondul neadaptării vitezei, într-o succesiune de curbe periculoase, omul pierde controlul volanului şi pătrunde pe contrasens.

Apoi se izbeşte cu putere cu portiera partea stângă de parapetele de protecţie de pe marginea şoselei, maşina fiind proiectată pe malului unui pârâu. Din păcate, în urma impactului puternic, bărbatul a murit.

Echipele de intervenţie nu au mai putut face decât să constate decesul.

Din spusele martorilor, bărbatul şi-a dus băiatul de 16 ani pe raza localităţii Sălsig, apoi s-a întors singur spre casă, atunci când s-a întâmplat nenorocirea.

Întâmplarea a făcut ca tragedia să aibă loc la distanţă foarte mică de locul unde a rămas băiatul. Astfel că acesta a auzit toate zgomotele produse de accidentul cumplit în care şi-a pierdut viaţa tatăl său.

Citeşte şi DEZVOLTARE – Aeroportul Baia Mare, aproape de finalizare

Tot martorii spun că înainte de a porni la drum omul consumase câteva pahare cu vin. De altfel, în trecut, bărbatul a mai avut probleme pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Corpului său a fost transportat la spital pentru efectuarea necropsiei.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.