TRAGEDIE LA NUNTĂ – Cel puțin 47 de persoane au murit

1
1448

TRAGEDIE LA NUNTĂ  Cel puțin 47 de oameni, ce participau la o nuntă, au murit, iar alți 24 au fost răniți, după ce camionul cu care erau transportați a căzut de pe un pod, într-un râu, în Madagascar.

Doi tineri îndrăgostiți din Madagascar sperau că ziua în care vor merge la altar să fie cea mai frumoasă din viața lor, însă aceasta le-a adus, de fapt,  sfârșitul. Cei doi miri au murit alături de nuntașii lor, după ce camionul, care îi transporta și avea duba neacoperită,  s-a răsturnat într-un râu. În acesta se aflau aproximativ 70 de persoane, conform Libertatea.ro.

Comandantul Herilala Andrianatisaona, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat că tragicul eveniment a avut loc după ce șoferul a pierdut controlul camionului într-o curbă.Accidentul a avut loc în Anjozorobe, un oraș aflat la 90 kilometri nord-est de Antananarivo, capitala Madagascarului.
„Un număr de 47 de oameni, inclusiv 10 copii, au murit pe loc, iar alți 24 au fost răniți în accident”, a declarat primarul orașului. Majoritatea victimelor au murit înecate. În zonele rurale din Magascar, sunt foarte puțini mașini, iar drumurile sunt extrem de proaste, mai ales în sezonul ploios. Cu toate acestea, nu se știe cu exactitate cauza accidentului, întrucât și șoferul a murit în accident.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.