TRAGEDIE ÎN ROMÂNIA – O femeie însărcinată și trei copii minori s-au sinucis aruncându-se în fața trenului. Femeia a lăsat în urmă un bilet de adio

0
1366

TRAGEDIE ÎN ROMÂNIA  Familie călcată de tren la Brănești. O femeie însărcinată și trei copii au fost spulberați, joi dimineața, într-un accident înfiorător, de un tren care circula cu 160 km/h.  Femeia a lăsat lângă șina de tren, aproape de locul accidentului, un bilet de adio. Unul dintre copii a fost găsit de polițiști la un kilometru distanță de locul impactului.

Loading...

Anchetatorii nu au stabilit deocamdată identitatea victimelor, fiind audiați martori și localnici care ar putea da informații despre femeia și cei trei copii ai ei loviți de tren.

Echipajele de la Ambulanță au găsit la locul accidentului o femeie care era însărcinată și trei copii, de 2 ani, 5 ani și 10 ani. Două dintre victime au fost găsite în fața trenului, iar celelalte două au fost prinse sub tren, a declarat, pentru Libertatea, managerul Serviciului de Ambulanță București – Ilfov, Alis Grasu.

Alin Grasu a precizat că Serviciul de Ambualnță București – Ilfov a fost sesizat, prin numărul de urgență 1123, la ors 9.27, fiind solicitată intervenția pentru un accident în Halta CFR Brănești. La locul accidentului a fost trimisă o ambulanță, care a ajuns după 7 minute de la solicitare. Ulterior, la locul accidentului a ajuns și o a doua ambulanță. Echipajul primei ambulanțe a constatat decesul celor dou[ victime care erau în fața trenului, celelalte două victime fiind prinse sub tren.

De asemenea, trenurile spre Constanța vor avea întârziere, pentru că se așteaptă avizul autorităților pentru deblocarea circulației.

Accidentul a avut loc pe magistrala 800 București-Constanța, în halta Branești. Acolo a fost găsită o fetiță moartă. În spatele trenului, la aproape 600 de metri distanță, au mai fost găsite alte trei persoane decedate. Este vorba despre o femeie și doi copii, a anunțat IGPR.

Din primele informații, trenul circula cu 160 kilometri pe oră, fără oprire pe ruta București-Constanța. La ora 11:15, trenul era oprit de două ore. Autoritățile fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul șocant.

 

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here